Line fra Team-Free21DK i samtale med advokat Eric Sørensen

Mens Århusianerne i Teamet havde travlt med at gøre klar til weekendens foredrag, kom Line igennem til Eric og fik en kort snak med advokaten om verdenssituationen.

Eric Sorensen: “Vaccinerede smitter og de smitter hinanden. De skal ud af den vildfarelse, at ikke-vaccinerede udgør en større fare end de selv er for hinanden. Og derfor er enhver restriktion der pålægges den ene smittebærende gruppe, og ikke den anden, usaglig og – efter min opfattelse – ulovlig.”

En vigtigt korrektion; Line nævner at foredrag med Eric starter 20:30, det korrekte starttidspunkt er kl. 19:30.

Se også indlæg af Eric Sørensen under fanebladet “Danske Artikler”

About Eric Sorensen

Eric Sorensen er dansk advokat (deponeret bestalling) og har siden 1992 primært arbejdet i den maritime sektor og varetager i dag udelukkende egne investeringer. Eric har i 13 år boet og arbejdet i udlandet og påtager sig ikke sager for andre. Eric har tidligere forfattet debatindlæg, fordi de kommende rejseforhindringer efter Erics opfattelse er det største anslag mod personlig frihed siden EU‘s tilblivelse.

2 thoughts on “Line fra Team-Free21DK i samtale med advokat Eric Sørensen

 1. Henrik Brøndum

  Hej
  Jeg er overbevist om at de blot negligere denne ansøgning om aktindsigt, FN`s 17 mål er identiske med Claus Schwab WEF World Economic Forums mål. https://www.weforum.org/events/the-davos-agenda-2021
  The Truth about Bill Gates (Full Corbett Report Documentary)
  https://www.youtube.com/watch?v=T0Bkg-kB7Dg&t=763s&ab_channel=TyrannyUnmasked

  Irak kommissionen blev nedlagt af folketinget, hvor både Anders Fogh og Per Stig Møller burde have være sendt til krigsforbryderdomstolen i Haag. I Afghanistan havde vi intet at gøre i og det samme gældende med Libyen, hvor Ghaddafi skulle myrdes pga guld denaren (møntsort), der skulle være en fællevaluta i Afrika. Thorning regeringen fortsatte samme linje med støtte til De Hvide Hjelme i Syrien og intet var ændret da Lars Løkke igen blev statsminister, der fortsatte støtten til DHH som i dække af at være et civilforsvar der opererede i de områder, der var besat af islamisk stat/ ISIS / Al Nusra. De Hvide hjelme har samlet fået 443 mill kr fra skiftende danske regeringer. Det er en overtrædelse af terrorlovens § 114
  https://um.dk/en/news/NewsDisplayPage/?newsID=B2AA73FB-D00D-42A1-B11E-F8E42069426D
  https://um.dk/da/udenrigspolitik/udenrigspolitiske-nyheder/newsdisplaypage.aspx?newsid=a9d5de6f-2805-40b2-b732-469935e614e3
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danmark-giver-20-millioner-til-hvide-hjelme-i-syrien/6434944

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *