Foredrag: “Hvem bestemmer den offentlige mening?”

Hvem bestemmer den offentlige mening? Hvorfor beskæftiger US Cyber Command, Pentagon og CIA tusinder af journalister, når ingen af dem udgiver en avis? Hvorfor siger tyske journalister og politikere åbent, at CIA “bestemmer” hvad der står i de store medier?

Journalist Tommy Hansen var grundlægger af og chefredaktør for Free21.org, som er en platform for uafhængig journalistik, og udgiver i dag et tysk tidsskrift med fokus på geopolitik. I dette foredrag viser han eksempler på systematisk manipulation og propaganda i de store medier, som blindt og ukritisk videregiver hvad der bliver “serveret” for dem. Hvordan dette overhovedet kan lade sig gøre, handler anden del af foredraget om.

About Tommy Hansen

Typograf, journalist, grundlægger og chefredaktør Free21 (* 11.8.1957, † 18.8.2018) Han udgav i 2008 bogen ”11 september, 2001 - Stadig ingen svar?”. Alle folkevalgte blev foræret et eksemplar. 15.01.2011 udkom anden version af bogen, som fortsat kan downloades gratis i PDF-version. Tommy Hansen afholdte sit første danske foredrag, juli 2013, i Århus. Fra 2015 rundt om i Europa. 17. november udgav han CDén ”Out of direction” efter en opfordring fra Silke Volgmann og ”Minerva Music”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *