Abonnent på dansk magasin

Når antallet af abonnenter matcher Free21’s omkostninger ved at få trykt et papirmagasin, vil vi nærme os en eksakt dato for udgivelse.

Tryk af magasinet skal løbe økonomisk rundt. Prisen kommer derfor til at afhænge af, hvor mange abonnenter der tilmelder sig. Visionen (oktober, 2017) er ca. 100/120 kr. for en pakke med ml. 5 og 10 stk. magasiner . Prisen bliver absolut rimelig. 

Det trykte papirmagasin er en service, Free21 ønsker at tilbyde de supportere, som kender værdien af at holde et “gammeldags” papirmagasin i hånden i en tid, hvor så godt som alt bliver digitaliseret.

Derfor; først når dette regnestykke går op, og naturligvis ikke mindst, når vi har tiltrukket nok frivillige til Team-Free21DK (især mangler vi danske layoutere) til, at vi kan tilbyde en fast udgivelse hvert kvartal, vil vi vende tilbage med en mail og forhøre, hvorvidt du fortsat er interesseret.

For uforpligtende tilkendegivelse af ønske om abonnement; send os en mail via kontaktformularen.

Hvad der én gang er trykt på papir, kan aldrig censureres eller forsvinde, som vi ser sker på internettet.” – citat Tommy Hansen