Danske artikler

Tidligere israelsk efterretningsagent hævder, at Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell arbejdede for Israel.
I et nyligt interview (artiklen er fra 2. oktober, 2019, red.) med en tidligere højtstående embedsmand i den israelske militære
efterretningstjeneste hævdes det, at Jeffrey Epsteins sexpengeafpresning var en israelsk efterretningsoperation med det
formål at lokke magtfulde enkeltpersoner og politikere i USA og andre lande i en fælde...
Af Whitney Webb

Tidligere israelsk efterretningsagent hævder, at Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell arbejdede for Israel.
I et nyligt interview (artiklen er fra 2. oktober, 2019, red.) med en tidligere højtstående embedsmand i den israelske militære efterretningstjeneste hævdes det, at Jeffrey Epsteins sexpengeafpresning var en israelsk efterretningsoperation med det formål at lokke magtfulde enkeltpersoner og politikere i USA og andre lande i en fælde…
Af Whitney Webb
Læse artiklen


For næsten et år siden, lige da „Rusland hackede valget!“-paranoia var ved at tage form, afviste jeg idéen om, at „russiagate“ (som det er blevet kendt som) ville vare ved særligt længe. Når Trump-administrationen begyndte at pløje fremad med sin dagsorden, hævdede jeg[1], at demokraterne ville kassere Hillary og fortsætte med deres sædvanlige politik. Russiagate falmer, når demokraterne accepterer 2016-valget? Troede jeg virkelig det?
Læs artiklen


Teknokratiet var en stor bevægelse i 1930’erne

Teknokratiet var oprindeligt udtænkt som et økonomisystem, der skulle erstatte kapitalisme og det frie marked, og fremtrædende ingeniører og videnskabsfolk fra Columbia University stod bag og ledede det i 1932. Det skulle være et ressourcebaseret økonomisystem, som brugte energivaluta som regnskabssystem, frem for penge, som vi bruger i dag.
Læs artiklen


Forestil dig en verden, hvor alle mennesker frivilligt gav deres frihed væk for at kunne tilhøre et giftigt netværk, der – frem for at berige deres liv – profiterede på at nedbryde den offentlige debat, polarisere fællesskaber og manipulere med deres sind.
Ville du ikke undre dig over, hvad der var galt med disse mennesker?
Det ville du. Og alligevel er det den verden, du er ved at komme til at leve i lige nu.
Medmindre du gør noget ved det.
Læs artiklen


Nazismen og antisemitismen er udsprunget af de dystre kredse omkring The Bavarian Illuminati[1] i starten af 1900-tallet. Gennem Thuleselskabet[2] udbredte fremtrædende frimurere og okkultister budskabet om en raceren verden. Hitler blev bekendt med selskabet i 1919 og tog hele ideologien med sig ind i sit nationalsocialistiske arbejderparti. Mens Hitler som bekendt døde, overlevede nazismen gennem det verdensomspændende frimurerapparat under fællesnavnet “Illuminati”.
Læs artiklen


The Yellow Press

Journalister er prostituerede

“I et nyligt interview i USA Watchdog beskrev jeg vestlige journalister som prostituerede, der bedriver hor for deres levebrød. Én af dem, der gjorde dette: Udo Ulfkotte, beskriver, hvordan det er. For de naive og ubekymrede vestlige borgere, der skal høre sandheden fra hestens egen mund, kommer her en oversættelse af en af Udo Ulfkottes foredrag om selvsamme emne.”
Læs artiklen