Events

Følg med for kommende foredrag arrangeret af “Foreningen Free21DK”, for Team-Free21DK møder m.m.

5. juni sender vi vores promotion version 2 på gaden!

Vi håber, at det vil blive et frisk pust midt i, hvad der ellers måtte foregå af tragikomedier rundt om i Danmark, ikke blot den samme dag, men generelt i dagens Danmark.

Den danske promotion version 2 er blevet en økonomisk mulighed grundet en donation, og kan derfor gratis afhentes:

5. juni mll. kl. 13:30 og 15:30 på adressen Grønnegade 10, 8000 Århus C.

Kan du ikke komme forbi i dette tidsrum, vil det selvfølgeligt være muligt at få en stak magasiner til et af vores kommende foredragsarrangementer, så længe lager haves.

Da vores virke for fri og uafhængig journalistik er på frivillig og ulønnet basis, har vi desværre ikke midler til at sende dig magasiner.

Fra 1. juli kan magasinet afhentes gratis på vores opsamlingssteder rundt om i Danmark. Se under menuen “Free21DK ambassadører”, som opdateres fra dag til dag.

Power to the paper.

Århus: oplæg & dialog aften: torsdag d. 9. maj, kl. 19:30 til 22:

“En anden virkelighedsopfattelse end din nabo?” Denne aften er for dig der ikke nødvendigvis har lyst og/eller tid til at blive en del af Team-Free21DK, men som gerne vil møde “like-mindede”. En aften, hvor vi helt i Free21´s ånd ikke skal “overbevise nogen”, men deles om tanker, erfaringer og erkendelser. Der vil være et lille oplæg på maks. 30 minutter af en teamster fra Free21DK, derefter dialog.

Præmisser: Deltagelse er naturligvis gratis, men ønsker du drikkevarer/snacks er dette for egen regning. Det forventes, at du har lavet en del research på egen hånd og at du deltager med et åbent sind. SU. senest 1. maj. Deltagerplads: 8. Tilmelding og info om adresse: brug kontaktformularen her på siden.

Århus: teammøde torsdag d. 11 april kl. 19. For yderligere info incl. adresse, send en mail via kontaktformularen.

København: teammøde fredag d. 22 marts kl. 19. For yderligere info incl. adresse, send en mail via kontaktformularen.

Århus: ordinær generalforsamling i “Foreningen Free21DK” søndag d. 17 marts kl. 15. Medlemmer får direkte besked med dagsorden via mail.

Århus: uddeling af flyers & artikler: lørdag d. 16 marts fra kl. 13 til 17.
– alle er velkomne til at give en hånd & et smil med? Der er også den mulighed at komme forbi og hilse på nogle os fra Team-Free21DK og høre lidt om hvem vi er og hvad Free21DK står for. Måske du overvejer at blive frivillig i vores team, men først vil høre lidt om hvordan “arbejdsgangen” er i Danmarks eneste uafhængige medieprojekt? Du finder os i området omkring Magasin og kan kende os på de store smil om munden og de vigtige artikler i hånden… Vel mødt til en vigtig dag midt i “Smilet´s by”. Tilmelding er ikke nødvendigt – Power to the paper!


I samarbejde med MayDay: Veldokumenteret infoaften om 5G med Wedel og Flydal

Risskov bibliotek, Århus, fredag d. 21 juni fra kl. 19 til ca. 23

Hvad vil de smarte myndigheder påføre befolkningens sundhed og miljøet med 5G, smartmålere og “Tingenes Internet”?

Fra kl. 19:00 til ca. 20:00: Einar Flydal, Norge.
Einar Flydal vil fortælle om, hvordan telebranchen gør såvel myndighederne som politikere til «nyttige idioter», der fører befolkningen bag lyset og påfører os alle en unødvendig, kendt og veldokumenteret sundhedsrisiko. Videre om, hvordan WiFi, det nye 5G, smartmålere og “Tingenes Internet” fører os ind i et samfund præget af unødvendige sygdomme og fjernovervågning. Han vil også redegøre for de biologiske mekanismer, som forårsager dette.
Pause
Fra kl. 20:15 til ca. 21:15: Mads Wedel-Ibsen, Danmark.
Mads Wedel-Ibsen vil fortælle om de sundhedsmæssige konsekvenser, der er, når man udsættes for pulserende mikrobølger af forskellig herkomst. Herunder kommer han ind på, hvorfor SAR-værdier ikke beskytter brugerne. Hvorfor opdager mange slet ikke, at deres helbredsproblemer stammer fra strålingskilder i deres omgivelser? Hvordan kan man imødegå disse påvirkninger og beskytte sig selv og andre mod stråling? Hvilke forholdsregler kan man tage i hverdagen, og hvordan navigerer man i et samfund, der i den grad er baseret på trådløs teknologi. Hvilke hindringer kan der være, og hvad er alternativerne?
Pause
Fra kl. 21:30 til ca. 22:15: Einar Flydal og Mads Wedel-Ibsen.
Hvad kan lokale myndigheder, skoler og andre institutioner og ikke mindst befolkningen i egne hjem gøre for at beskytte sig mod dette?De juridiske muligheder for f.eks. at blive fritaget for smartmålere. Mads Wedel-Ibsen og Einar Flydal vil i fællesskab informere om dette, m.m.
Q&A.
Arrangementet forventes at slutte senest kl 23.

Einar Flydal er Norges førende skribent om temaet elektromagnetiske felter, helse og miljø. Han er pensioneret forsker og strategirådgiver i Telenor og tidligere universitetslektor ved Norges teknisk-naturvidenskabelige universitet/Institutt for telematikk.

MadsWedel-Ibsen er heilpraktiker og underviser, ambulancebehandler, medarrangør af “Open Mind Conference”, KBH. og formand for foreningen, MayDay.

I pauserne vil det være muligt at købe Einar Flydal egne bøger til «messepris». Samt kaffe/te og vand til fair priser.
Overskud fra salg af kaffe/te og vand går til Free21´s virke.

Fri entré, dog opfordrer vi til frivillige donationer af 150 kr. pr. person, som går ubeskåret til dækning af foredragsholdernes rejse- og opholdsudgifter.

Der er mulighed for pladsreservation. Send mail via kontaktformularen her på sitet, og hør hvorledes.