Events

Dansk PDF-flyers, for- og bagside, download og del på de sociale medier. Print og del i din by:

Download flyers til event den. 8 august 2020

Link til Free21 Denmark´s Facebook-begivenhed: https://www.facebook.com/events/3267638426607808/

Pressemeddelse: annoncering af #ExposeBillGates International Day of Action: Hver anden lørdag hver måned indtil afslutning på “Den Nye Normal”. #EXPOSEBILLGATES månedlig aktions dag – hvordan man deltager

Illustration: screenshot & © <https://theconsciousresistance.com/billgates/?fbclid=IwAR32P_HAbASWo-D_KZvIn6J1pIxIWwRnKg50ILJCwokAlEMGXH7AVd-xd14>

www.youtube.com The Conscious Resistance: ” #ExposeBillGates 2 International Day of Action August 8, 2020. 27.07.2020. <https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=xuKRokxhqPw&feature=emb_logo>

Den 13. juni, 2020, deltog hundredetusind mennesker fra hele verden i den første #ExposeBillGates-aktionsdag. Det blev en succes med #ExposeBillGates. Der var hele dagen en trend på Twitter, information om Bill Gates’ dagsorden blev oversat til flere sprog, hundredvis af demonstrationer og oplysningskampagner, og mainstreammedier lagde mærke til det.

Nu er det på tide at gentage eventet.

I slutningen af juli kravlede Bill Gates ud af sin kælder for at optræde i adskillige medier. Gates opfordrer nu til flere doser af vacciner, at skoler holdes lukket indtil efteråret 2021 og flere nedlukninger. Vi er nødt til fortsat at afsløre Gates og den dagsorden, han repræsenterer.

HVAD ER #EXPOSE BILL GATES 2 INTERNATIONAL DAY OF ACTION: #Expose Bill Gates er en ikke-partisk gruppe af alternative medieorganisationer og aktivistgrupper, som opfordrer til en international aktionsdag for at afsløre Bill Gates, hans kontrols-agenda og den gruppe af ”rovdyr”, han repræsenterer. Fra den 8. august vil denne internationale aktionsdag finde sted hver anden lørdag hver måned.

I løbet af 2020 er milliardær Bill Gates blevet fremstillet som en frelser for COVID-19-pandemien. På trods af, at han hyldes som en helt, har Gates stået for indblanding og utroværdig videnskab. Gates har optrådt i adskillige medier, hvor han har opfordret til forlænget nedlukning, smittekæder-sporing og overvågning, digitale certifikater til rejse og arbejde, og han har meddelt, at han har til hensigt at vaccinere 7 milliarder mennesker. Gates’ familie har også tilknytning til diskrediteret eugenik, og han mener, at milliardærer som ham bør hjælpe med til, at verdens befolkning reduceres.

Sandheden er, at Bill Gates skjuler en mere skummel dagsorden. Det er tid til #ExposeBillGates og at afsløre hans agenda. Sammen kan vi sætte spot på Gates’ sande intentioner og ændre menneskehedens kurs.

(For dem, hvor disse oplysninger er nye, anbefaler vi, at man ser Bill Gates-dokumentserien af The Corbett Report og læser efterforskningen af Bill Gates fra The Last American Vagabond.)

HVORNÅR SKER #EXPOSE BILL GATES 2 INTERNATIONAL DAY OF ACTION, 2: Fra 8. august: Vær med hver anden lørdag, når vi spreder info om Bill Gates’ agenda. Vi opfordrer alle, der er interesserede, i at organisere og være vært for dokumentarfilmfremvisninger, dele artikler, dele flyers ud, bruge bannere og dele på de sociale medier ved hjælp af hashtagget; #ExposeBillGates. Vi opfordrer alle til at dele faktuelle og troværdige oplysninger om Gates’ mål. Dette er en ikke-partisan begivenhed, og aktivister fra alle dele af det politiske spektrum er velkomne.

#EXPOSEBILLGATES MONTHLY DAY OF ACTION arrangeres af The Conscious Resistance Network, The Corbett Report, The Last American Vagabond, Activist Post, The Free Thought Project, The Anti Media, We Are Change og Wake Up News. Hvis du repræsenterer en alternativt/uafhægnigt medie-kanal eller website og vil deltage, kontakt: Derrrick Broze/intothelight@protonmail.com. 

Hvordan man deltager:

  1. Organiser et event i din by. Bliv vært for fremvisning af dokumentar. Gå på gaden med flyers og bannere, og tal med folk.
  2. Organiser et on-line event eller brug dagen på at spamme de sociale mediers feeds med hashtagget #ExposeBillGates #ExposeMelindaGates #ExposeThePredatorClass
  3. Hjælp med at sprede ordet om #ExposeBillGates Day ved at sætte dette profil-foto på dine sider, på alle sociale medier. Link til foto her: make this image your profile pic.
  4. Download disse flyers (engelsk version, red.) til deling, redigering, etc. Link: Start here . Og her flere skabelomner: Link: 1234, 5.

Denne tekst blev første gang offentliggjort juli, 2020, på <https://theconsciousresistance.com/> under følgende URL: <https://theconsciousresistance.com/billgates/?fbclid=IwAR32P_HAbASWo-D_KZvIn6J1pIxIWwRnKg50ILJCwokAlEMGXH7AVd-xd14> Licens: https://theconsciousresistance.com/Derrick Broze.

Publicheret på Free21DK.org den 05.08.2020. Bearbejdet til dansk af Team-Free21DK: Oversættelse intro-tekst: Emma. Flyer-tekst: Lya. Flyer-layout Chrissy.

Forfatterne nævnt i hvert tilfælde er ansvarlige for indholdet af de enkelte artikler. Indholdet af artiklerne og kommentarerne afspejler ikke nødvendigvis redaktionens eller udgiverens mening.