Hanne Nabintu Herland interviewer Tommy Hansen om Dollaren, geopolitik og USAs krige

Herland Report TV´s programleder, Hanne Herland taler med Free21 Tommy Hansen om dollaren, geopolitikk, USAs kriger og det vestlige hegemoniet.

Tommy Hansen var en dansk, Berlin baseret journalist, som grundlagde det anderkendte website free21.org, en medieportal med tæt på 200 journalister tilknyttet.

Hansen beretter om dollarens historie som reservevaluta, samt Saudi Arabias påvirkning på dette, hvilket delvis forklarer dagens tætte bånd mellem Saudi og USA. The Herland Report nyhedsside og Herland Report TV når ud til millioner årligt. Vi har stor tro på et samfund som tillader ytringsfrihed og arbejder i et vidtrækkende internationalt netværk og leverer nationale og internationale artikler og interviews med ledende fritænkere, intellektuelle, forfattere, aktivister og andre. Grundlægger af The Herland Report er religionshistoriker, forfatter og TV producent, Hanne Nabintu Herland, som er kendt fra mediet som en frygtløs kritiker af politisk-korrekthed. Hun hævder at demokratier er overtaget af en ekstrem-liberal elite, både på Højre- og Venstrefløjen, som ikke længere lytter til folket. Herland er født og opvokset i Afrika, har i en årrække boet i Syd Amerika og Mellemøsten.

Udgivet første gang på Hannenabintuherland.com d. 04.05.2019 under flg. URL: TV intervjuet: Dollarens, geopolitikk og kriger – Tommy Hansen