PRIVATLIVSPOLITIK

www.Free21DK.org er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du besøger denne hjemmeside og gør brug af kontaktformularen. Vi tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til den nyeste persondatapolitik. Afgivelse af oplysninger til os deles med www.Enavn.dk, der som vores hjemmeside-udbyder også er databehandler.

1. Hvornår indsamler og anvender www.Free21DK.org dine personoplysninger:

Når du kontakter os vedr. medlemskab af “Foreningen Free21DK”, vedr. dansk papir magasin, vedr. events, eller når du generelt gør brug af kontaktformularen.
Dette er alene nødvendigt for at kunne administrere og svare på din henvendelse.

I denne forbindelse indsamler vi kun nødvendige oplysninger om dig, såsom dit navn, adresse, e-mailadresse og evt. oplyst tlf.nr.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af kontaktformularen og som nævnt ovenover .

2. Hvornår videregiver www.Free21DK.org dine personoplysninger:

www.Free21DK.org vidergiver ikke dine personoplysninger! Vi bruger kun de cookies, som er allermest nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere teknisk tilfredsstilende. Vi bruger ikke 3. parts-cookies!

3. Hvordan beskytter www.Free21DK.org dine personoplysninger:

www.Free21DK.org har relevante tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. www.Free21DK.org’s sikkerhedsprocedurer og processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det desværre ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og www.Free21DK.org kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændigt beskyttet mod nogen, som forsætligt måtte forsøge at omgå vores sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

4. Hvilke rettigheder har du:

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som www.Free21DK.org behandler om dig, er du meget velkommen til at rette henvendelse til os via kontaktformularen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger www.Free21DK.org behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du til enhver tid ret til at anmode www.Free21DK.org om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos “Foreningen Free21DK” eller forespørgsel/abonnement på dansk papirmagasin er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i kontaktformularens påkrævede oplysninger. Disse er nødvendige for, at vi kan tilbyde dig foreningsmedlemskab og /eller magasinabonnent samt for at administrere disse. Og for oplysninger om/tilmeldinger til events. Du kan til enhver tid anmode om, at personoplysninger om dig slettes. I så tilfælde kan Foreningen Free21DK dog ikke tilbyde dig medlemsskab. Samme gælder for tilkendegivelse/oprettelse af abonnement på papirmagasin eller tilmelding til event.

5. Hvor længe opbevarer www.Free21DK.org dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse:

www.Free21DK.org gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål såsom administration af dit medlemskab af Foreningen Free21DK, dit ønske om magasinabonnement eller tilmeldelse til events.

6. Hvad sker der, når www.Free21DK.org ændrer denne persondatapolitik:

www.Free21DK.org opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sørge for at præsentere dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre overholdelse af gældende lovgivning. Dette medfører, at vi løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte os via kontaktformularen.

7. Henvendelser og spørgsmål:

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig, via kontaktformularen.